Sticky Toffee on Kinuskikissan uusin villitys – kinuskitahna, joka maistuu kuorrutekinuskilta, mutta on ihanan paksua ja helposti levittyvää. Sekä tietysti tahmeaa – sticky! Ei pelkoa liian kovaksi keitetystä, sitkeästä kinuskista, sillä rakenne on pehmeä ja suussa sulava.
Voit käyttää tahnaa leivosten ja kakkujen päällä levitettävänä kuorrutteena, kakun tai pikkuleipien sisällä täytteenä ja jopa pursotuksissa. Yhdistä marjoihin tai tuunaa ripauksella suolaa. Sticky Toffee ei jätä kinuskin ystävää kylmäksi!
Tein paras kinuski-puolukkakakku reseptin mukaan kakun. Käytössä oli valion voi ja kuohukerma. Toffee tosiaan jäähtyi kattilassa ja jähmettyi oikein. Se myös lwvittyi hyvin kakun päälle, mutta myöhemmin se suli ja valui pois.