Tänä vuonna mustikkasato näyttää lupaavasti siltä, että mustikkakakuille ja -piirakoille tulee olemaan kysyntää. Ensimmäisistä mustikoista voi pyöräyttää vaikka tämän liivatteettoman hyydykekakun. Kakulle Kinuskikissa lupaa herkkutakuun! Vaniljan, mustikan ja suolaisen toffeen yhdistelmä on nimittäin lyömätön. Kakku on nopea koota, mutta valmistathan toffeen jo edellisenä päivänä.
Lina: kyllä lähtökohtaisesti keksipohjaiset kakut saa helposti gluteenittomiksi vaihtamallla glut. kekseihin (toki täytteestä riippuen). Aina kekseissä toki pientä eroa voi olla esim. rasvaisuuden suhteen. Jos seos vaikuttaa hyvin kuivalta, niin lisää hiukan rasvan määrää. Peruspohjassa sillä ei niin väliä olisikaan, mutta tässä seos pitää muotoilla myös reunaan.