Kirpeä puolukka pääsee oikeuksiinsa, kun se ympäröidään ihanalla kinuskitäytteellä. ❤️ Vastaavasti makea kinuski saa puolukasta mukavaa vastapainoa. Tämä on itselleni rakas yhdistelmä, johon en kyllästy koskaan!

Tämä resepti pohjautuu jo vuonna 2008 julkaistuun reseptiin, jota olen nyt suoraviivaistanut, parantanut ja muokannut entistäkin paremmaksi. Tahnamainen sticky toffee on kakun ehdoton kruunu! Tällä kakulla juhlitaan meidän perheessä monet tulevat juhlat. Vaihtelun vuoksi puolukat voi toki korvata esimerkiksi vadelmilla.

Joulukakuksi resepti muuntautuu helposti vaihtamalla keksit piparkakkuihin. Myös kakun pakastaminen onnistuu, kunhan käytät tuoreita puolukoita. Jos niitä ei ole saatavilla, myös jäiset puolukat käyvät – silloin kakku täytyy siirtää nopeasti täyttämisen jälkeen pakastimeen, jotta puolukat eivät ehdi sulaa välissä.