Pääsiäisaterian päätteeksi suun saa makeaksi tällä pienellä herkkupalalla. Täytetyistä suklaamunista tuli pari vuotta sitten ilmiö, kun kreemitäytteiset suklaamunat loppuivat kaupoista ja kotileipurit ryhtyivät itse tekemään töhnämunia eli töhniksiä. Minäkin tein tuolloin valkosuklaavaahdolla täytettyjä suklaamunia, mutta nyt halusin palata aiheeseen hieman erilaisella reseptillä. Tumman muscovadosokerin kinuskinen aromi sopii hyvin yhteen mämmin kanssa. Näin syntyy helppo pääsiäisherkku suklaamunien täytteeksi.
Kiitos kommenteistanne! Jos mämmi ei houkuta, sen voi jättää pois ja piilottaa sisälle vaikka pari vadelmaa. 🙂 Muscovadovaahto on ihanaa sellaisenaankin, mutta kaipaa rinnalle jonkin makuparin. Raikas marja tai hedelmä on siis hyvä vaihtoehto.