Näissä keväisissä leivoksissa yhdistyvät söpö ulkonäkö ja herkullinen maku. 💛🌼 Murotaikinasta valmistetut kukkakupit paistetaan muffinssipellin päällä väärinpäin – helppo niksi, jolla syntyy kaunis syvennys täytteelle! Kupin pohjalla maistuu perinteinen mämmi, joka saa raikasta vastapainoa hillosta ja kermavaahdosta. 🍊 Täytteen makumaailma on yhtä aikaa pehmeä, makea ja hedelmäinen ja sopii hienosti pääsiäisen jälkiruoaksi tai kahvipöytään.
Kukkakuppien valmistuksessa on hieman näpertelyä, mutta varsinainen täyttäminen sujuu nopeasti. Kupit voi hyvin tehdä etukäteen ja pakastaa, jolloin tarjoilupäivänä tarvitaan vain täyttäminen.
Jos et ole mämmin ystävä tai tarjoilet leivoksia muulloin kuin pääsiäisenä, mämmin voi korvata esimerkiksi Bonne Maman hasselpähkinä- tai karamellilevitteellä. Myös hillon avulla voit helposti muunnella leivoksia vuodenajan ja maun mukaan! 💗
Kinuskikissa: Paljon kiitoksia 🙂
Uusi idea sekin näihin liittyen, että laitettiin tyhjiä kuppeja ja useammanlaista täytettä tarjolle, niin jokainen sai rakentaa mieleisensä makuelämyksen. Niistä syntyi mukavaa keskustelua, makuja vertaillessa 🙂