Tämä idea syntyi erästä toista reseptiä laatiessa, kun totesin, että Kinder-patukat säilyttävät rakenteensa todella hienosti pitkästäkin paistoajasta huolimatta. Ajatuksiini piirtyi yhdistelmä Kindereitä ja tummaa suklaataikinaa. Brownien jäädessä ihanan taikinaiseksi vaaleat Kinder-kerrokset pitävät palat muodossaan. Säädä annoskoko pieneksi, sillä nämä herkut nautitaan makeisten tapaan.
Makeannälän talttuminen taattu! 😋
jolene: gluteenittomaan siirryttäessä vehnäjauhot korvataan samalla määrällä gluteenitonta jauhoseosta. Tämä on perusperiaate. Määrässä voi olla pientä heittoa riippuen siitä mitä jauhoseosta käyttää, koska niitä on hirmuisesti erilaisia. Tarkemmin voit perehtyä aiheeseen oheisesta linkistä. Kinder Maxi -patukoissa ei ole gluteenia.
https://www.kinuskikissa.fi/gluteenittomien-jauhojen-vertailu