Innostukseni raakaan keksitaikinaan on ehtymätön ja siksi erilaisia cookie dough -johdannaisia ilmestyy blogiini tasaisin väliajoin. Nyt syötävää taikinaa saa nauttia myös pursotettavassa olomuodossa! Kinuskikissan suukkosissa klassinen keksitaikina on notkistettu kreemimäiseksi massaksi.
Taikinalle löytyy kaveri suklaisesta browniesta, johon painellaan kolot heti paiston jälkeen. Todellinen keksitaikinafani täyttää taikinalla kolon ja jatkaa pursotusta vielä korkeaksi ruusukkeeksi.
Suklaahiput asetellaan pursotuksen päälle, koska ne eivät mene tyllasta läpi. Jos annostelet taikinan lusikalla, voit sekoittaa suklaahiput suoraan taikinaan.
Tiarana: Normikokoisina muffinien paisto aikahan on sellainen 15-20 min. melko yleisesti.
Vertasin tätä ohjetta aine luettelon suhteen Kinuskikissan vastaaviin suklaamuffineihin ja melko samanlaiselta tuntui. Näissä suklaamuffineissa paistoajaksi oli laitettu 18 min.
Jokainen uuni on myös oma persoonansa eli paistoajat varmasti vaihtelevat, mutta kyllä sinä varmasti voit paisto aikaa lisätä.
Vahdi vieressä ja tarkkaile kypsymistä, testaa tikulla 15-18min. kohdalla.