Cookie dough eli raaka pikkuleipätaikina on ainakin minusta parempaa sellaisenaan – mitä suotta paistamaan! 🙂 Cookie dough -leivokset olivat iso hitti neljä vuotta sitten ja jos sinäkin olet raa’an taikinan ystävä, tuo resepti kannattaa käydä tsekkaamassa. Myös Puffet-jäätelökakku sai ihanat sattumansa taikinapaakuista ja onpa jopa Kinuskikissa taikoo -kirjassa yksi kakkukin kuorrutettu cookie-taikinalla! Nyt se pääsi myös suklaakonvehtien täytteeksi.
Sydänmuoteissa valmistetut makeiset sopivat ihanasti ystävänpäivään. ❤️ Kinuskikissa on ideoinut vuosien saatossa ystävänpäivän ympärille ison määrän reseptejä kakuista pienempiin naposteltaviin ja syötäviin lahjoihin. Löydät parhaat poiminnat ystävänpäiväaiheiselta teemasivulta.
Marita: kyllä tuo varmasti onnistuu! Toki konvehdin muoto siitä kärsii: alkavat uunissa levitä.