Valkosuklaan ja vadelmien yhdistelmä hellii makuaistia tässä amerikkalaisten suklaahippukeksien marjaisassa muunnelmassa. Jos olet cookie-fani, tämä vadelmainen uutuus kannattaa ottaa leivonta-agendalle. Helppoja tehdä, niin herkullisia ja rakenteeltaan pehmeän sitkeitä. 💗 Reseptissä käytetään pakastekuivattuja vadelmia, jotka eivät vetistä taikinaa, mutta pehmenevät uunissa marjaisiksi sattumiksi.
Nea: jos keksit eivät leviä, on jauhoja liikaa. Ota ylös käyttämäsi jauhomerkki ja millä määrällä leivoit (voit hyödyntää tässä reseptin muistiinpano-toimintoa, jolloin tieto jää tänne talteen). Jauhomerkkien välillä voi olla eroja. Itse käytän aina puolikarkeita luomuvehnäjauhoja (esim. Pirkka).