Makean täyteläinen amerikkalainen juustokakku on tuttu juttu, mutta suolainen versio siitä on uudempi tuttavuus. Tämä juuston ystävän suolapala haastaa voileipäkakun juhlapöydässä. Se tarjoillaan kylmänä ja kannattaakin valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä. Juustoisen täytteen päälle rakennetaan kakun toinen pääelementti eli raikas ja runsas salaatti. Tätä leivonnaista voisikin nimittää myös salaattikakuksi, jossa tuoreet kasvikset tarjoillaan juhlavasti. Voit kokeilla täytteessä muitakin Viola makuja yhdistellen erilaisiin salaattiaineksiin.
Nyt on uusi tuunaus valmis 🙂 Pohjana eilisen viestin kalaisa kakku. Päällä on Apetit Puutarhurin sekoitus kypsänä ja huoneenlämpöiseksi jäähdytettynä. Sen päällä voissa paistettua, miun maun mukkaan maustettua pakasteseitä ja purjoa.
Pannulle laitoin tilkan Valion kolmen juuston ruokakermaa, että pieni kostea säväys tuli purjoonkin – joka lähes muhennokseksi muuttui 😉
Mutta kokonaisuus super-täyttävä, herkullinen lounas isommallekin perheväelle 🙂
Lohi mahtavine makuineen on seuraavan tuunatun kakun pääaines 🙂 Joskus.