Röyhelötyllat sopivat kakun reunojen ja päällisen koristeluun. Tylloilla voi pursottaa sokerikreemiä tai marenkikreemiä, ei kuitenkaan kermavaahtoa. Jos haluat pursottaa röyhelöitä kakun sivureunoille, peitä pinta ensin kreemikerroksella, johon pursotus tarttuu helpommin. Huomioi kuitenkin, että päällekkäisistä röyhelöistä kertyy paksu kerros kreemiä, joten koko reunan peittäminen röyhelöllä muodostuu melko tuhdiksi kuorrutteeksi.
Suuntaa tyllan asento siten, että pursotusaukko osoittaa sivulle, ei alaspäin. Kun pursotat kakun sivureunoja, tyllan kärki osoittaa melko kohtisuoraan kakkua vasten, jolloin röyhelö ikään kuin tipahtaa alaspäin. Vaakasuuntaiselle pinnalle tyllan voi pitää enemmän lappeellaan. Ohesta löydät videon, jossa asiaa on havainnollistettu muutamalla esimerkillä.
nalamuru: hienoja pursotuksia olitkin tehnyt! Kiva, että mallikuvista oli apua. 🙂