Raparpericurd on hieman marmeladia muistuttavaa pehmeästi levittyvää tahnaa, joka sopii niin kakun kuin pikkuleipien täytteiksi. Maussa on mukana raparperin raikkautta, joten se täydentää hyvin vaikkapa mansikkakakun täytettä – ehkä paremminkin kuin makea hillo. Tämä ohje ei sisällä kananmunaa, kuten useat curdit, joten se on helppo tehdä myös vegaanisena, kun korvaa voin maidottomalla margariinilla.
Piude74: Kinuskikissa tuolla viestiketjun alkupäässä sanoo, että viikon verran uskaltaa säilyttää jääkaapissa. Enempää ei uskalla takuuta antaa!
Toisaalta tämähän on tuote, jonka voi pakastaa, eli voit tehdä aikaisemminkin valmiiksi ja laittaa pakkaseen. 🙂
Raparpericurdia säilytetään lähtökohtaisesti kylmässä, joten kyllä minä laittaisin myös valmiit pikkuleivät kylmiöön.
Oletko muuten käynyt katsomassa Kinuskikissan hyvää sivua leivonnaisten säilymisistä.
Pääset sinne tästä
https//:www.kinuskikissa.fi/kotileipurin-sailyvyysopas/
Ps. Pahoittelut, jostain syystä en nyt saa linkkiä toimimaan. Löydät sivun myös menemällä tämän sivun ala laitaan ja siellä ruskealla pohjalla lukee tärppilista ja sen alapuolelta löytyy kohta säilyvyysopas. Klikkaa halutessasi sitä! 🙂