Halusin tehdä omenoista jotain täysin erilaista, MUSTAA hilloa. Ajatus lähti siitä, että kakkuun piti saada salmiakin makua hillomaisesti levittyvässä muodossa. Tämä on hyvä tapa hyödyntää omenoita ja yhdistää niihin uudenlainen makukomponentti.
Salmiakki jyrää omenan, mutta maku on kuitenkin niin pehmeä, että kakussa täytteen alla se antaa tilaa muillekin mauille. Salmiakkihillo sopiikin hyvin yhteen esimerkiksi sitruunatäytteen kanssa. Mixeriä saa Toivepuodista sekä hyvinvarustetuista apteekeista ja ruokakaupoista.
niinis67: syynä on luultavasti se, että mixeripulloa ei ole ravisteltu kunnolla. Kaverini teki donitsikuorrutteen mixeristä ja valitteli, että siitä tuli harmaata. Kun teimme sen uudelleen yhdessä ravistuksen kera, tuli kuorrutteesta mustaa. Sama varmasti tässä!