Tämä voileipäkakku muistuttaa maultaan ja idealtaan poke bowl -kulhoruokaa, yhtä tämänhetkistä lemppariani. Japanilais-havaijilaista makumaailmaa täydentää kotoinen ruisleipä. 🙂 Kakku ei sisällä kerma- tai juustotäytteitä ja on siksi raikas. ”Kulhon” tarjoamisella voileipäkakun muodossa on se hinta, että kakku leviää perinteistä voileipäkakkua enemmän leikattaessa. Valitse siis kookas tarjoilulautanen ja lusikka avuksi kakkulapion rinnalle.
cberghall: En ole tätä testannut, saati kokeillut pakastaa joten minun ohjeeni pohjautuu nyt puhtaasti mutu tuntumaan ja maalaisjärkeen…. 🙂
Mutta siis ainesluettelossa mielestäni kaikki muu kestää pakastamisen mutta mitä luulet kurkun tykkäävän pakastamisesta?
Jäin siis pohtimaan että kun kurkku on niin vetinen lähtökohtaisesti niin muuttuukohan sen rakenne jotenkin ikävästi?
Mutta toisaalta, tällaisen voileipäkakunhan voi tehdä vaikka jo pari päivää ennen jääkaappiin valmiiksi, ja sitten vain koristelee juhlapäivän aamuna.
Eli kun juhlat ovat lauantaina niin uskallat hyvin koota kakun jo torstai iltana kaappiin juhlia odottamaan! 🙂