Ai että mikä ihana uutuus ilmestyi Valiolta tähän jouluun! Piparkakkutuorejuusto on mielettömän herkullinen leivontatuote, joka maistuu makean jouluiselta ihan sellaisenaan. 🤎 Tiesin heti, että ensimmäiseksi haluan testata uutuutta tiramisussa, jossa on ainekset tämän joulun jälkiruokahitiksi. Tiramisu on helppo valmistaa, kun piparkakkutuorejuuston kylkeen ei tarvita juuri muuta kuin hieman kermavaahtoa rakennetta pehmentämään. Valmistuksen voi tehdä jo tarjoilua edeltävänä päivänä. Makuun saa pientä vaihtelua riippuen siitä, käyttääkö kostutukseen jouluisesti glögiä vai valitseeko perinteisemmän kahvin.
Vinkki: et todellakaan tarvitse 3 purkkia tuorejuustoa! Hieman hassua, että pitäisi laittaa tuorejuustoa niin paljon, että massaa joutuu sen jälkeen notkistamaan glögillä. Suosittelen laittamaan tuorejuustoa vain 2prk ja vispikermaa hieman enemmän. Tulee riittävän paljon piparin makua niinkin. 🙂 Lopputulos kolmella purkilla tuorejuustoa on aika hapan, hieman ”linjastolounas” tyyppinen jälkiruoka. Jos kaipaat makeampaa jälkkäriä, ei siis sinua varten ainakaan tällä määrällä tuorejuustoa 🙂