Maito- ja valkosuklaan yhdistelmää – tätä olemme viime vuosina tottuneet kutsumaan Kinderiksi. 🙂 Kinder-juustokakku räjäytti potin kaksi vuotta sitten. Tuo resepti on palvellut myös vegaanileipureita. Nyt Kinder on ottanut ”halon” muodon. Siinä vuorottelevat keksi- ja suklaakerrokset, joiden päällä on reilusti valkosuklaavaahtoa. Liivatetta ei tarvita, sillä suklaa pitää täytteen kasassa.
Maitosuklaakuorrute piilottaa kerrokset ja saa kakun näyttämään isolta suklaapatukalta. Pinnalle tulee runsaasti rikottuja Kinder-suklaamunia. Pientä murua voi laittaa reunoillekin, kuten jälkimmäisessä kuvassa on tehty. Överi vai vajari, se on leipurin päätös. Joka tapauksessa syöminen kannattaa aloittaa ohuella viipaleella, sillä kakku on 100 % täyttä tavaraa ja näin riittoisa isollekin porukalle.
swebe: Kyllä vaniljauutteen voi korvata. Vaniljauutteessa vaniljan maku on vain runsas ja hyvä joten ehkä siksi sitä on käytetty tässä.
Käy tutustumassa Kinuskikissan tekemään vaniljatuotteiden korvattavuus sivuun ja tee oma päätös, millä tuon uutteen korvaat.
Melkeinpä kaikkia tuotteita taidat löytää nykyisin hyvinvarustetuista isoista kaupoista kuten city market, prisma, ja S market….
https://www.kinuskikissa.fi/vaniljatuotteet-ja-niiden-korvaaminen