Täytekakkujen ikiklassikko britakakku hurmaa myös joulukakkuna. Parasta britakakussa on sen kerroksellisuus: vuorotellen mehevää pohjaa, marenkia, täytevaahtoa ja marjoja. Ja miten mutkattomasti pohja loppujen lopuksi syntyy pellillä paistaen!
Kermavaahdosta ja kanelikreemistä syntyy taivaallisen makuinen täyte – nam nam nam! Kun tähän vielä yhdistää raikkaat karpalot (tai muut marjat), on kokonaisuus todella herkullinen. Joulun makua kakkuun antaa piparkakkumausteella tuunattu pohja ja koristelussa käytetyt piparkakut. Tässä on joulun makea herkku parhaimmillaan!
Lumi: luulen, että kaneli aika lailla peittää kinuskin maun. Eli onko siinä pohjana kinuski- vai vaniljakreemi, ei ole niin isoa merkitystä. Mutta herkullinen tulisi toki ihan vaan vaihtamalla tilalle kinuskikreemin (ilman kanelia). Tai sitten kanelia voi laittaa vähemmän.