Kun juhlissa on monenlaista syötävää tarjolla, on mukava panostaa sormisyötäviin eli pieniin yksinkertaisiin suupaloihin, jotka on nautittu muutamalla haukkaisulla. Nämä suklaiset pikkuleivokset on toteutettu suklaakeksitaikinasta ja paistettu pienissä paperivuoissa. Taikinan luonteeseen kuuluu, että se jää hieman mutakakkumaiseksi, vaikka kypsyykin pinnasta. Siksi siihen pystyy hyvin tekemään kolon heti uunista ottamisen jälkeen. Jäähtyneenä kolot voi täyttää joko makealla tai kirpeällä täytteellä. Koska minä koristelin suupalat kreemipursotuksella, valitsin täytteeksi raikkaat vadelmat. Ruusut on pursotettu Russian Tulip -ruusutyllalla, jota olen käyttänyt aiemminkin resepteissäni. Jos mietit, miten pursotus tapahtuu, kannattaa kurkata video ruususen raparperimuffinsseista.
Ritu: no ihan vaan laittamalla sitä vähemmän. 🙂 Voithan kokeilla vaikka ensi alkuun vähentää puolet sokerista, sekä taikinaan että kreemiin.