Ihanan rapea siemennäkkäri on terveellinen snacksi, jonka syömistä ei voi jättää yhteen palaan.
26.1.2016
leivinpaperi
uunipelti (30 x 38 cm)
leivinpaperi
uunipelti (30 x 38 cm)
Yhdistä kuivat aineet keskenään suolaa lukuun ottamatta.
Sekoita joukkoon vesi, öljy ja munat.
Levitä taikina pellille (30 x 38 cm) leivinpaperin päälle.
Ripottele päälle merisuola.
Painele veitsellä ”taikinaan” urat. Näin näkkäri on helpompi paloitella.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen paloiksi.
Kinuskiemo: Kiitos tiedosta! Kiva kun olin ajatuksissasi. 🙂
maris: En kyllä yhtään ole perillä tuosta Kinuskikissan ostoskärrystä, mutta tänään näin aika lailla samanlaisen Tigerissä. Muistin siellä kaupassa sinut. Tässä sain nyt saman tien uutisen kerrottua. 🙂
Kiva, että näkkäri teki kauppansa. Minulla sama kokemus.
Ihan älyttömän hyvää tuli! Ei todellakaan voinut jättää yhteen palaan. 🙂
Tehdessä ajatukseni tosin olivat hukkateillä, kun ensin en muistanut sekoittaa kuivia-aineita ennen nestemäisten aineiden lisäämistä ja sitten jäi vielä suola ripottelematta päälle. Sormisuolaa lisäsin sitten valmiiden näkkäreiden päälle. Kaikesta huolimatta tuli niin hyvää, että tätä tulee tehtyä vielä kerran jos toisenkin. Kiitti!
Tein siemennäkkäriä! Oli hyvää 🙂
Voiko tähän reseptiin laittaa jotain muuta chia-siementen tilalle?
Tämä menee minulla kokeiluun! Paria erilaista siemennäkkäriä on tullut tehtyä, mutta tämä on houkuttelevasti erilainen.
P.s Tahtoo kans tuommosen ostoskärryn! 🙂
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Muokkasin hieman ohjetta vähentämällä suolaa (aiemmin 3/4 tl).