Siemennäkkäri on arkiherkku, joka valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu koko perheelle. Tämän herkullisempaa tapaa siementen syömiseen on vaikea keksiä. Uuni antaa niille paahteisen maun ja ihanan rapsakkuuden. Tee oma cocktail sen mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään ja saat nauttia joka kerta hieman erilaisesta lopputuloksesta. Suolan maku pääsee esiin, kun sen ripottelee pinnalle.
Tämä resepti on osa Kinuskikissan leivontahaasteita, joita julkaistaan kahdesti viikossa niin kauan kuin meitä suomalaisia kehotetaan pysymään kotioloissa. Tavoitteena on lisätä viihtymistä kotona mukavan puuhastelun merkeissä. Lue ohjesivulta tarkemmin haasteiden ideasta ja miten olet mukana.
Janne N: rouhe varmasti passaa. Jos vaihtaa kovasti karkeampaan ”jauhelaatuun”, voi lisätä vaikka ruokalusikallisen perunajauhoja takaamaan sen, että näkkäristä ei tule liian hajoava.
Myös gluteenitonta kauralesettä oli Instagramissa onnistuneesti testattu.