Viime naistenpäivän yhteydessä kannustin Instagramissa ystäväporukoita järjestämään yhteisiä leivontailtamia. Moni ottikin kopin ajatuksesta! On mukavaa kokoontua tekemään jotain yhdessä. Järjestely ei käy kenellekään ylivoimaiseksi, kun jokainen osallistuu ideoimalla yhden leivonnaisen ja tuomalla siihen tarvittavat raaka-aineet. Näin jokainen voi toimia opettajana ja oppilaana. Ensin tehdään, sitten nautiskellaan aikaansaannoksista. Nämä bebet syntyivät tällaisen leivontapäivän aikana. Yksin tehdessä en kenties olisi innostunut sekoittelemaan näin monia eri kuorrutteita, mutta kun jokainen laittoi lusikkansa soppaan, niin saimme aikaiseksi melkoisen väripaletin! Myös kirpparilta ostetut leivosvuoat pääsivät käyttöön. Erikokoisista ja -muotoisista pikkuvuoista syntyi hauska lajitelma. Kreemi on maustettu keväisesti sitruunalla, mutta halutessaan kuoriraasteen voi jättää pois.
sisu89: Nämä ovat niin pieniä, että eipä näiden sulattamiseen mene kuin muutama tunti. Huoneen lämmössä voit hyvin sulattaa.
Jos sulatat jääkaapissa, sulatus kestää tietenkin hivenen kauemmin.
Nonparellien laaduissa on tietenkin varmasti eroja, toinen päästää väriä toista enemmän mutta jos Kinuskikissa näin lupaa että onnistuu niin sitten varmasti näin on.
Itsellä harvoin tällaiset herkut päätyvät pakkaseen asti, on senverran tehokas testiryhmä kotona….. 🙂