Bebet ovat rakastettuja juhlaleivoksia, joiden leipominen vaatii kuitenkin aikaa ja viitseliäisyyttä. Valmistamisessa voi oikaista, kun tekee yhden ison beben kymmenien pikkuleivosten sijaan. Murean pohjan, kreemitäytteen ja sokerikuorrutteen yhdistelmä lumoaa yhtä lailla piirakan muodossa. Tällä reseptillä hemmottelet niin bebejen kuin Baileysin ystävää, sillä kermaliköörin hienostunut maku on mukana kreemitäytteessä. Piirakka on riittoisa, sillä kapeakin viipale taltuttaa hyvin makeannälän.🌸 🌸 🌸
Jende: ehkä voisit ottaa lähtökohdaksi, että skaalaat sydän-beben ohjetta hieman pienemmäksi niin, että saat pohjan aineet täsmäämään tämän ohjeen pohjan kanssa. Eli 150 g voita jne. Silloin täytteen aineksiksi tulisi 60 g valkosuklaata ja 300 g mansikkarahkaa.