20.3.2016
2 annosta:
2 kananmunaa
salaatinlehtiä
tomaattia
Täyte:
1-2 rkl majoneesia
yhden keitetyn kananmunan keltuainen
hieman silputtua valkosipulia
maun mukaan mausteita: sitruunapippuria, suolaa
Keitä kananmunia 10 minuuttia, jäähdytä hetken, kuori ja koverra keltuaiset pois.
Sekoita majoneesi, yhden keitetyn kananmunan keltuainen, valkosipuli ja mausteet pienessä kulhossa.
Täytä kananmunien kolot täytteellä, ja asettele tarjolle salaatin ja tomaatti lohkojen kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kaunis ja raikas asetelma. Täytetyt munat onkin kiva, helppo ja maistuva idea. Tuota täytyy kokeilla pääsiäisenä. 🙂