11.7.2015
Taikina:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl suolaa
4 tl vaniliinisokeria
1 l maitoa
6 dl vehnäjauhoja
n. ½ dl öljyä
Voita tai margariinia paistamiseen
Riko kananmunat leivontakulhoon ja lisää joukkoon sokeri, suola ja vaniliinisokeri.
Lisää maito ja vehnäjauhot.
Sekoita hyvin ja kaada joukkoon öljy.
Anna taikinan tekeytyä jääkaapissa noin tunnin.
Laita pannulle rasvaa ja paista letut.
Tästä litran taikinasta tulee lettuja aika iso kasa, joten jos syöjiä ei ole paljoa, voit tehdä vain puoli annosta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä