30.7.2015
Ainekset
200 g margariinia
1½ dl sokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
(halutessa vaniljasokeria)
Päälle
4-5 dl mustikoita
2-3 prk (n.300 g) omavalintaista rahkaa
(esim. Valion valkosuklaa-lime rahka)
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat joukkoon samalla vatkaten.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe (ja vaniljasokeri) keskenään ja lisää seokseen.
Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä tasaiseksi.
Ripottele mustikat päälle ja lisää rahka. Mustikat ja rahka saavat hieman sekoittua keskenään.
Tasoita pinta, ja paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä