Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

sticky toffee unicorn

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Sticky Toffee Cake

vanilla fudgen makuisen voikreemin alla sticky toffee cake! Kokeilin pursottaa kinuskia ja hyvin sujui, kun antoi kinuskin lämmetä hetken huoneenlämmössä. Koepursotus lautasella pysyi hyvin muodossaan seisotin huoneenlämmössä monta tuntia nähdäkseni muuttuuko löysäksi. Supertarkkaa pursotusjälkeä kinuskilla en saanut, koska onhan se toki nimensä mukaisesti tahmeaa.

Kuvan lähettänyt: sidney_

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/20210919_114901.jpg

Kommentit (2)

pellavapaita
Kinuskileipomo pellavapaita
30.3.2022 09:59

Onpa kaunis 🙂

Kinuskiemo
22.9.2021 21:12

Jäätävän upea kakku! 👍 Kakussa on herkullisia kerroksia ja näyttävää korkeutta. Ja ihana seesteisen rauhallinen värimaailma. Vaalealla virheettömän kauniilla pohjalla pastellinsävyiset koristeet pääsevät oikeuksiinsa. Korkea sarvi ja somat pinkit korvat yhdessä näyttävien pursotusten kanssa lumoavat. Vaikka tekisi mieli heti tarttua kakkulapioon, tätä kakkua on pakko ensin pysähtyä ihailemaan ja syömään silmillään.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa