Isänpäivän ja joulun lähestyessä ajatukset kietoutuvat suklaan ympärille. Millä suklaaherkulla sitä hemmottelisi läheisiään tänä vuonna? Oikein valituilla tuotteilla vegaaninen suklaakakku on herkullisuudessaan koko perheen suosikki. Ja miten helppo se onkaan valmistaa! Tarvitset täytteeseen vain 3 raaka-ainetta.
Valion uudesta gluteenittomasta ja soijattomasta kasvivispistä täyte saa uskomattoman kuohkeuden. Vispi sopii erinomaisesti myös pursotuksiin!
Erityistä herkkukerrointa kakku saa kuorrutteesta, joka on tehty klassisista Wiener nougat -konvehdeista – vegaanisia nekin. Jos kakun täytyy olla pähkinätön, vaihda kuorrutteen tilalle vaikkapa putouskakun kuorrute. Se onnistuu kasvivispistä ja maidottomasta suklaasta. Tällöin kakun koristelussa voi antaa pääroolin muille vegaanisille makeisille, kuten Vihreille kuulille.
😋 😋 😋
Janita A: vuokien muunnostaulukoista löytyy vastaus. Tämä sivu on linkitetty sivun alareunaan.
https://www.kinuskikissa.fi/vuokien-muunnostaulukot
*muokkaus* Pellavapaita ehtikin vastata! Ensinnäkin muutin tämän reseptin vuokatietoa. Alun perin oli 20 cm, mutta se on vuoan ulkohalkaisijan mitta. Luulen, että on fiksumpaa ilmoittaa sisähalkaisijan mitta. Näin ollen kerroin 1,5 löytyy taulukon kohdasta 18 cm -> 22 cm.