Uunissa kypsennettävien juustokakkujen ystävät olivat hyvin hereillä, kun viime viikolla leivon näitä herkkupaloja Instagramin stoorissa. Reseptistä tuli niin paljon kyselyitä, että päätin nopeuttaa julkaisuaikataulua. Täyte on todellinen klassikko, täyteläisen kermainen, sitruunalla raikastettu. Vadelmat tekevät tästä ihanan kesäleivonnaisen, jonka voi tarjoilla niin kakkuna, leivoksina kuin piirakkanakin.
Maistuu mulle 😋
ja maistuu varmaan sullekin! 😋
Paula_tuulia: Tuolla reseptin alussahan tuo itseasiassa mainitaan, että tietynkokoinen uunivuoka tai 26cm pyöreä vuoka.
Eli saattaapa olla, että 24cm tästä tulee hieman liian iso,mutta….
Hätä ei ole tämän näköinen. Mene vuokien muunnostaulukko sivulle ja muuta resepti hitusen pienemmäksi niin ei tarvitse uutta vuokaakaan ostaa.
Sieltä löydät helpot selkeät ohjeet. Pääset sivulle tästä
https://www.kinuskikissa.fi/vuokien-muunnostaulukot/