3.2.2013
Kutkuttava uutuus hyppäsi silmille eilen tuorejuustohyllystä ja tätä oli heti ostettava ja testattava. Hmm… täyteläisen suklaista tuorejuustoa. Muistuttaa hieman pähkinäsuklaalevitettä. Tämän tuorejuuston paras puoli on siinä, että se on sellaisenaan käyttökelpoista; pikkuleipien tai macaronsien täytteisiin, tuulihattujen sisään, kuorrutteeksi muffinsseille tai kakuille. Koostumus on näihin valmiiksi optimaalinen ja käyttö nopeaa. Tuorejuustoa voi toki sekoittaa kermavaahtoon ja saada näin pursoteltavaa suklaakermaa tai täytettä esimerkiksi kakkuihin ja kääretorttuihin. Miksei Marabou-tuorejuustosta voisi tehdä vaikka juustokakunkin, joskin siinä kohtaa päätyisin itse käyttämään oikeaa suklaata. Oletteko te jo kokeilleet, miten olette käyttäneet ja oletteko tykänneet?
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Minä tein viime syksynä kinuskikissan minttusuklaamuffinit ohjeella cupcakeja joihin pursotin päälle purkin tätä tuorejuustoa sekoitettuna purkilliseen vispattua valion suklaakermaa. Sopi hyvin muffinien päälle. Ainoa huono puoli tässä on kun ei ole laktoositonta.