17.9.2018
Pienempään (16 cm) kakkuun riittää kolmeen väliin.
Pienempään (16 cm) kakkuun riittää kolmeen väliin.
Laita fudget ja kuohukerma kattilaan.
Keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes karkit ovat sulaneet.
Jäähdytä ja nosta jääkaappiin mielellään seuraavaan päivään. Kastike vaahtoutuu vasta täysin kylmänä.
Vatkaa fudgekastike vaahdoksi.
Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhetta, kunnes vaahto on rakenteeltaan jämäkkää.
Levitä pohjan päälle, täytekakun kahteen väliin.
Heippa! Meniskö tämä toffeetäyte ilman vadelmaa ja vadelmamarmeladia täytekakussa toisena makuparina mansikka? Synttärisankari toivoo juuri näitä makuja.
Toffeekoira: jeeee, hauska kuulla! 😀
Todella herkullinen ja hyvä ohje, tein tämän vaalean gluteenittoman pohjan väliin. Kiitos tuhannesti! JATKOON!!!!
Emppunen: olisiko 2-3 liivatetta, riippuen siitä näyttääkö vaahto jo valmiiksi hyvän jämäkältä.
Mikä määrä liivatetta korvaisi tuon vaniljakreemijauheen? Jos siis ajattelisi, että täytteen tulisi pysyä kahdessa välissä.
piscus: niitä irtokarkkihyllyn vaniljafudgeja olen käyttänyt, en usko, että niissä on juurikaan makueroja eri merkkien välillä.
Irkkarihyllyssä näyttäis olevan vaniljafudge-paloja, käyköhän ne vai tuleeko vaniljainen maku? Minkä merkkisiä sinä olet käyttänyt?
Maria: Voit varmasti pakastaa.
Mikäli käytät pakastevadelmia,älä anna niiden sulaa kakkua tehdessä, sillä marjojen uudelleen pakastamistahan ei suositella.
Voiko täytettä pakastaa? Jos tekisi kakun täytteineen jo valmiiksi pakkaseen viikkoa ennen juhlia?
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2546 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Iianna: Mikä ettei vadelman voi yhtä hyvin vaihtaa mansikkaan. 🙂
Nämä ovat makuasioita, mutta minun mielestäni sopii oikein hyvin, ja sehän se tärkeintä on mitä sankari toivoo. 🙂