Meillä on muutamaan otteeseen harrastettu lauantairuokana ”subeja”. Alkuun oli ongelmaa patongin pehmeänä pysymisen kanssa (pinta kovettui uunissa), mutta esipaistettujen patonkien kanssa ja sopivalla lämmöllä ollaan saatu erittäin hyviä tuloksia. Tämä toimii isommankin katraan kanssa, koska jokainen voi koota aineksista mieleisensä combon.
Nämä toimivat myös erinomaisena retki- tai autoeväänä, kun käärii täytetyn patongin samantien folion sisään ja pakkaa kylmälaukkuun. Olen hyödyntänyt tätä hakiessani nälkäistä tyttöä treeneistä, jos ruokailuun ei ole heti mahdollisuutta. Itse pidän siemenleivistä ja tästä saa helposti tehtyä myös arkisemman version leipävalintaa optimoimalla.
Kiva kuulla soja! Oli menestys myös meillä. 🙂