Torttutaikina on pikkujoulujen pelastus, koska sen muuntuu niin helposti sekä suolaisiksi että makeiksi herkuiksi. Ideoin pikkujouluaikaan kaksi erilaista suolaista täytettä. Lohitortut ja juustotortut mahtuvat hyvin myös samalle tarjottimelle toisiaan täydentäen.
Kylmäsavulohiruusujen alla on herkullinen, karkealla Dijon-sinapilla maustettu tuorejuusto. Juustoiset joulutortut puolestaan syntyvät sopivan tulisesta chilijuustosta, jota voi höystää hillolla tai viikunalla. Taikinaosuuskin maistuu hyvältä, kun päälle ripottelee reilusti parmesaania.
Sipsu: Se on totta, jouluaatto aamu on monesti vielä kiirettä täynnä ennenkuin sitten pystyy rauhoittumaan.
Minä kyllä sanoisin, että voi pakastaa! 🙂 Sitten vaan sulatus ja pieni lämmitys niin varmasti ovat tuoreen veroisia.