Muistatko tähtipullan vuosien takaa? Tämä blogin suosittu joulupulla sai nyt voitaikinasta leivotun suolaisen version. Voitaikinatähdessä on reilusti pepperonin ja juuston makua ja sädehtivä ulkonäkö. 🤩⭐️ Tähden voi paiston jälkeen leikata huomaamattomilla viilloilla valmiiksi annospaloiksi sakaroiden kohdalta. Näin ollen yhdestä tähdestä tulee 16 annosta.
Kinuskikissa: Kiitokset 😀 Nuo maistuivatkin hyviltä, tottakai. Ekat tuli vähän isoja, loput tein kapeammista suikaleista. Tuossa pellillä on 500 g:n voitaikinan anti. Tämän ohjeen täyte on tosi hyvä idea. Kananmuna pitää niin hyvin täytteen taikinakerrosten sisällä myös kieputuksen aikana, kun pepperoni on hyvin pieneksi leikattu / jauhettu ja esim. Mustaleima-juustoraaste on lähes kuin karkeaa jauhoa koostumukseltaan (ei maultaan!), niin täyte ei karkaa. Muotoja voi ideoida vielä 🙂