Pääsiäisen ehdoton herkku on suklaamunat. Ne innostivat minut kehittelemään tämän koristelun, jossa kakun pinta peitetään kauttaaltaan rikotuilla suklaamunilla. Lopputulos muistuttaa mosaiikkia, jossa epäsymmetriset palat sovitetaan toisiinsa yksi kerrallaan ja lopputulos on kauniin yhtenäinen. Helppoa ja maistuvaa!
Valion uutuusrahkan herkullinen maku on lakka. Lakka on jättänyt minuun pysyvän makumuiston lapsuudesta, sillä äidin tekemää lakkahilloa nautittiin vaniljajäätelön kera viikonlopun jälkiruokana. Näin opin rakastamaan sen makua. Lakkaa tulee hintansa puolesta käytettyä leivonnassa melko harvoin, kun ei lakan poimimiseenkaan ole mahdollisuutta. Onneksi lakan mausta saa nyt nauttia rahkassa, jota pystyy monipuolisesti hyödyntämään leivonnaisissa, kuten täytteissä. Se sopii erinomaisesti myös pääsiäispöytään.
soja 🙂