Tämän joulukakun koristeluaiheeksi valitsin talvisen pihamaan kaunottaret, suloiset punatulkut. Tulkut viihtyvät puolukan ja vaniljan makuisen kakun päällä, jossa pohjakerrokset on piilotettu täytteen sisälle. Täytteet on sekoitettu toisiinsa suurpiirteisesti marmoroidun pinnan aikaansaamiseksi.
nomi: kyllä sitruunaisen version voisi tästä muokata. Puolukkasoseen tilalla voi olla mitä tahansa koostumukseltaan vastaavaa. Jos kyseessä makeampi raaka-aine, niin sokeria tarvitaan vähemmän. Lähtisin ehkä käyttämään jotain valmista hedelmäistä sosetta (esim. Bonne), jota voisi sitten sitruunamehulla maustaa. Tai tehdä jonkinlaisen yhdistelmän sitruunakreemistä ja soseesta. Sitruunakreemi itsessään on paksumpaa, joten jos käytät vain sitä, liivatetta tarvitaan aika paljon vähemmän (max 1 kpl).