Rakastettu prinsessakakku on inpiroinut minua monenlaisiin muunnelmiin jopa niin paljon, että Kinuskikissa taikoo -kirjassa prinsessa-bebet pääsivät kanteenkin (ja blogin taustakuvaan). Prinsessakakussa viehättää niin väriyhdistelmä kuin herkullinen vaniljan ja vadelman makuinen täyte. Ruotsalaiset ovat kehittäneet prinsessastaan ”princess semla” -nimellä kulkevan pullareseptin. Se on sekoitus prinsessakakkua ja laskiaispullaa. Upea leivosmainen ulkomuoto sopii ihanasti kesäisiin juhliin!
Kinuskikissa on leiponut vuosien saatossa laskiaispullaa monissa mauissa ja muodoissa. Perinteisen laskiaispullan ja nämä erilaiset muunnelmat löydät artikkelista laskiaispulla ja muut laskiaisen herkut.
Painovirhe paholainen oli tosiaan päässyt tuonne tekstin joukkoon, mutta nyt korjattu selma semlaksi. 😀 Hassu yhdistelmä englantia ja ruotsia tosiaan tuo nimitys!