Laadukas kastike on tärkeä tekijä kotona leivotun ”artesaanipizzan” valmistuksessa. Pizzakastikkeen tekeminen on helppoa ja onnistuu säilötyistä tomaateista ja yksinkertaisista raaka-aineista.
8.2.2023
Perusannos riittää 5-6 pyöreään pizzaan.
*) Jos täytteet ovat kovin suolaisia, voi kastikkeen suolan määrän vähentää puoleen.
Perusannos riittää 5-6 pyöreään pizzaan.
*) Jos täytteet ovat kovin suolaisia, voi kastikkeen suolan määrän vähentää puoleen.
Leikkaa valkosipuli veitsellä pieniin osiin.
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää valkosipuli ja kuullota pari minuuttia.
Ota liedeltä ja anna jäähtyä hetki, jotta öljy ei räiskähdä. Lisää tomaatit, suola, sokeri ja pippuri.
Keitä matalalla lämmöllä vähintään kymmenen minuuttia.
Soseuta sauvasekoittimella.
Jäähdytä ennen käyttöä. Kastikkeen voi tehdä jääkaappiin valmiiksi pizzan paistoa edeltävänä päivänä.
Ei kommentteja.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä