Pähkinäinen kakkupohja on niin herkullinen, että se maistuu ihanalta jopa ilman täytteitä. Pistaasin voi halutessaan korvata myös muulla pähkinärouheella.
28.4.2024
Kaupallinen yhteistyö Heirolin kanssa.
KATSO VIDEO
Voitele ja korppujauhota (irtopohjainen) kakkuvuoka (∅ 20 cm).
Hienonna pistaasit tehosekoittimessa jauhemaiseksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään (sokeria lukuun ottamatta).
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon vuorotellen jauhoseosta, öljyä ja maitoa.
Kaada taikina vuokaan. Paista uunissa 175 asteessa 60 minuuttia. Varmista kypsyys kakkutikulla – kakku on kypsä, kun tikkuun ei tartu taikinaa.
Anna jäähtyä vuoassa hetken aikaa. Kumoa jäähdytysritilän päälle ja jäähdytä. Leikkaa kolmeen osaan.
Ei kommentteja.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä