Sadonkorjuuaikaan värikkäät kasvikset suorastaan kiljuvat päästäkseen mukaan taikinoihin ja keitoksiin. Pinaattiletut ja porkkanasämpylät ovat molemmat klassikoita. Olisiko pinaattisämpylöistä seuraavaksi isoksi hitiksi? Ainakin ne ovat todella huikean värisiä ja täynnä vihreää energiaa: K- ja C-vitamiinia, foolihappoa sekä kivennäisaineita, kuten rautaa. Puolet sämpyläpellistä on varattu porkkanasämpylöille, joissa porkkanan osuus on runsas. Näin yhdellä paistolla valmistuu sämpylät isommallekin väelle.
Vanillacherry: no sehän sattui sitten sopivasti. 🙂 Kyllä näillä ”remppasämpylöillä” voi palkita itsensä aherruksen ja arjen pienten epämukavuuksien keskellä. Paljon tsemppitoivotuksia sinne!