Tässä hieman erilainen kaurakeksiohje, jota maustaa aromikas muscovado-sokeri ja kardemumma. Otathan uunista ”viittä vaille kypsinä”, jotta kakkuset säilyttävät pehmeytensä! Suosittelen siis siirtymistä tarkkailuasemiin muutamaa minuuttia ennen paistoajan täyttymistä.
Maku ei vaadi maitosuklaakuorrutetta, mutta se toki tuo makeanystävälle lisäsilauksen ja koristaa kakkuset kauniisti. Näiden tekeminen on erittäin nopeaa ja helppoa!
Matu1: minä olen tehnyt näitä kaksi kertaa tavallisella sokerilla muutama vuosi sitten, korvaten ihan samalla määrällä. Kun en vielä silloin uskaltanut antaa mahdollisuutta tummemmille ja aromikkaammille sokereille. Hyviä olivat niinkin, mutta täytyypä kokeilla joku kerta ihan alkuperäisen ohjeen mukaan 🙂