Pehmeän pähkinäinen nougatkreemi on ihana valinta suklaakakun täytteeksi tai kakun, muffinssien tai leivosten kuorrutteeksi.
20.4.2022
Perusannos riittää myös 20-senttisen kakun kahteen täyteväliin.
Perusannos riittää myös 20-senttisen kakun kahteen täyteväliin.
Sulata nougat mikrossa miedolla lämmöllä (max 200 W) tai kuumassa vesihauteessa.
Vatkaa pehmeä voi vatkaimella kuohkean vaaleaksi vaahdoksi.
Lisää tomusokeri, sulanut nougat ja maito.
Käytä kreemi samantien, jolloin se on pehmeää ja helposti levittyvää. Tarvittaessa voit antaa sen jähmettyä hetken aikaa jääkaapissa ennen levittämistä. Kreemi kovettuu muutaman tunnin aikana.
Vaikuttaako massan pursotettavuuteen, jos ei laita tomusokeria niin paljon, tai ei yhtään? Haluan vähäsokerisemman kuorrutteen, kukaan ei meillä pidä äklömakeista 🙂
Elina: vaihtoehtoina ovat Sallisen nougat (leivontahyllyssä) tai Maraboun nougat-patukka.
Millaista nougatia tähän kannattaa käyttää? Suklaan ja nougatin yhdistelmä on tuttu, mutta pelkästään en ole koskaan käyttänyt tai ostanut.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2546 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Maria: hyvä kun kysyit! Voipohjaisissa kreemeissä tomusokerin rooli liittyy kreemin rakenteeseen. Ilman tomusokeria siitä tulee jääkaapissa kovaa, kiinteää… -voimaista! Tomusokeri siis pehmentää rakenteen. Pursotukseen sillä ei välttämättä ole niin isoa vaikutusta.