Minulla on ollut tässä jo jonkin aikaa työn alla kehittää reseptejä nougat:sta. Tässä ensimmäinen sovellus. Muffinsseissa on perustana tämä Hannalta löytämäni Wiener Nougat -muffinssiohje. Kovin vähän on itselläni kokemusta muffinsseista ja hölmöyksissäni konsultoin muffinssiekspertti-äitiäni vasta jälkikäteen. Sain häneltä muutamia vinkkejä, miten muffinssitaikinasta saa vieläkin kuohkeamman. Joka tapauksessa tykkäsin kyllä näistäkin tosi paljon. Ehkä kokeilen sopivassa välissä vielä uudelleen uusien vinkkien toimivuutta.
Halusin koristelussakin jatkaa nougat-teemaa, -sävyä ja -makua. Sekoitin marsipaania ja nougat:ta keskenään. Suhde oli suunnilleen pienen lihapullan kokoinen pala marsipaania, teelusikallinen nougat:ta. Seoksesta sai hyvin tehtyä tuollaisia pieniä kukkakuvioita, mutta murenevaisuutensa takia sitä ei pysty käyttämään isoihin pintoihin (kuten tulevia kakkuja varten haaveilin).
Laitoin nämä yöksi jääkaappiin ja voi miten hyviä niistä tuli seuraavana päivänä!