Vertailin tammikuussa Instagramin tarinassa erilaisia myslejä pyrkimyksenä löytää joukosta terveellisiä vaihtoehtoja ilman lisättyä sokeria. Lopputulos löytyy Instagramin feediä kaivelemalla samasta postauksesta välipalapatukkafinalistien kanssa. Tämän myötä kaappiin kertyi myslejä enemmän kuin tuli syödyksi ja päätin käyttää ylimääräiset sämpylätaikinaan.
Sämpylöistä tulikin niin hyviä ja lasten kehumia, että resepti piti saada talteen. Käytetty mysli vaikuttaa makuun ja rakenteeseen. Tässä myslissä oli mukana hedelmä- ja marjapaloja. Ne ”sulavat” taikinan kohoamisen aikana, mikä lisäsi taikinan kosteutta ja vaikutti jauhojen menekkiin. Ehdottomasti maukkaampi lopputulos kuin pelkistä sämpyläjauhoista leivottuna.
JUUH:….. Tänää tosin ajattelin koklata tät reseptii ja joo, ei kai mul muuta sit ookkaa. Mut joo tosiaa ajattelin koht leipoo näit ja joo ei kai mul täl kertaa muuta. Teen tosiaa tän semmosest pirkan myslistä ja joo ei kai mul muuta oo täl kertaa. HYvää päivän jatkoo kaikille stadilaisille ja joo ei kai mul muuta täl kertaa. Tosiaa ei kai mul muuta tänää oo ja joo anonyymi kirjoittaja kuittaa ja kiittää!!! Se ois sitte moooiii moooiii JA JOO EI KAI MUL MUUTA TÄNÄÄ JA JOO MOIKKA