Suukkoja äidille ja muille kevään sankareille! 👄 Nämä vaaleanpunaiset suupalat ovat juhlapöydän makea koristus. Suklaakuoren alla on ihanan pehmeä, mansikkainen kermavaahtotäyte, joka on tehty Valion valikoimaan tänä keväänä palanneesta mansikkakermasta. Vaahto taiotaan kuoren alle pakastamalla suukot ennen kuorruttamista. Jäiset suukot dipataan suklaaseen, jonka jälkeen kermatäytteen annetaan sulaa.
Valkosuklaan etu on, että sitä voi värjätä herkullisiin sävyihin. Toimiva on myös tumma suklaa, joka taittaa makeutta mukavasti. Kokeile myös Ruby- tai maitosuklaata. Suukot voi syödä lusikalla tai kädestä suuhun haukkaamalla. 👄
leipuri22: suklaan kanssa paras vaihtoehto on käyttää nimenomaan suklaan värjäämiseen tarkoitettuja värejä. Asia lienee kuitenkin hieman moniulotteisempi kuin pelkkä veden olemassaolo. Sisältäähän värit paljon muitakin aineita. Ehkä siitä syystä tässä tapauksessa nimenomaan geeliväri oli toimiva ja pastaväri ei (kummassakin on vettä). Osaselityksenä voi myös olla se, että valkosuklaan lisäksi mukana oli öljyä, joka saattoi vähentää suklaan ”herkkyyttä”?