Tässä kesäisessä kääretortussa yhdistyy voittamaton parivaljakko: kepeän raikas mansikkahillo ja makea kermavaahto. 🍓 Kääretorttu on eräänlainen rullattu täytekakku – toteutus vain on kakkua suoraviivaisempi ja nopeampi. Kun kääriksen koristelee tuoreilla marjoilla ja kukilla ja kenties pursotuksilla, ei ulkonäkö häviä juhlavuudessa kakulle. Siitä siis vaan leipomaan ja rullailemaan!
Tämän reseptin hillo on koostumukseltaan melko notkeaa ja täydellistä kakun tai kääretortun täytteeksi. Hillo maustaa ja kosteuttaa sopivasti pohjaa. Itse tykkään siitä, että hillossa on selkeitä mansikkasattumia. Jos kuitenkin haluat tasaisemman rakenteen, huomioi tämä mansikoita pilkkoessasi. Hilloon on käytetty Dansukkerin minihillosokeria, joka hyytelöi tehokkaasti mutta sisältää vähemmän sokeria. Kun hilloon on vielä lisätty sitruunaa, tuo hillo leivonnaiseen raikasta mansikkaisuutta.