4.12.2013
150 g | margariinia | |
2,5 dl | sokeria | |
2 | munaa | |
4-5 dl | vehnäjauhoja | |
2 tl | leivinjauhetta | |
1 tl | soodaa | |
1 tl | suolaa | |
1tl | kardemummaa | |
2 tl | kanelia | |
3 banaania | ||
1. Vaahdota sokeri ja margariini.2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään. 4. Murskaa banaanit haarukalla. 5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta. Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min. Joskus lisään taikinaan vielä tummaa suklaatamuruina, se antaa lisämakua kakkuun. Jos haluat voit laittaa kakun päälle helponkuorrutuksen, joka kruunaa tämän herkun; Kuorrutukseen 25-30gr voita , 1,5dl tomusokeria , 1tl vanilliinisokeria , 100-150gr tuorejuustoa. Kaikki sekaisin ja kakun päälle. Ja päälle vielä vähän koristeita maun mukaan |
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
kiva että pidit soja