28.1.2018
Pohja:
Painellaan piparitaikinaa irtopohjareunaiseen vuokaan.
Paistetaan uunissan 200 asteessa n. 15 min. Annetaan jäähtyä.
Täyte:
2 prk kermaa (laktoositonta Kotimaista)
2 prk 15% eila maustamaton tuorejuusto
4 rkl vaniljakreemijauhetta
pussillinen luumua liotettuina että on pehmeitä tai luumumarmeladia oman maun mukaan
kanelia
sokeria
1. Vatkaa kerma vaahdoksi, ei liian kovaksi.
2. Lisää tuorejuustot ja vatkaa tasaiseksi.
3. Lisää sokeria oman maun mukaan.
4. Lisää vaniljakreemijauhe ja kaneli, vatkaa.
5. Sekoita luumut tai marmeladi sekaan.
6. kaada jähtyneen pohjan päälle, anna hyytyä seuraavaan päivään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Ehtii varmasti tehdä!😊 nyt on pikkuhiljaa kevät mielessä ja hempeät värit.😍