15.10.2017
Pohja:
– 4,5 dl sokeria
– 6,5 dl vehnäjauhoja (käytin rainbow gluteenittomia)
– 3 tl leinvinjauhetta
– 1,5 tl vanilja sokeria tai 2 tl vanilja uutetta ( esanssia)
– 3 munaa
– 2,25 dl maitoa
– 225g sulaa marjariinia
Kuorrutus:
– 300 g tomusokeria
– 6 rkl sulaa margariinia
– 6 rkl vahvaa kahvia
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää munat.
3. Lisää maitoa ja sula voi vuorotellen välillä sekoittaen.
4. Jos käytit vanilja esanssia, lisää se viimeisenä.
5. Lisää tarvittaessa kuorrutukseen tilkka vettä jos neste ei riitä. Kuorrutteen voi antaa levätä jääkaapissa kunnes pohja on jäähtynyt.
6. Tästä määrästä tulee uunipellillinen.
Paista uunissa 200 asteessa 15-20min (riippuen uunista) tai kunnes kakku on kullanruskea ja tuoksuu.
Anna jäähtyä, kuorruta ja herkuttele! 😀
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Onhan nämä kyllä hyviä. 😘