Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo UgolinonSeikkailut

Aito Italialainen Tiramisú

26.11.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_2850-2_600x600.jpg

Italialainen rakastettu herkku!!! Kunnon potkua antavat kahvissa ja cognacissa kastettu savoiardi keksit ja ihanan pehmeä mascarpone kreemi! Helppo ja nopea jälkiruoka!

1 paketti savoiardi keksejä

3 kananmunaa

250g mascarpone juustoa

3 rkl sokeria

3-5 rkl Cognac:ia

Kupillinen vahvaa kahvia (espressoa mielummin)

Kaakaojauhetta viimestelyyn

Erota kananmunan valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa keltuaiset sokerin kanssa hienoksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon aina vatkaen mascarpone juusto ja Cognac.

Vatkaa kananmunan valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää hyvin varovasti mascarpone kreemiin sekoittamalla hitaasti alas/ylös tyylillä.

Lopputulos pitäisi olla hyvin ilmava ja tuoksuva vaahto.

Kasta savoiardi keksit kahvi/cognac (1rkl) sekoitukseen ja asettele tarjoilukulhoon tai vuokaan (noin 5cm korkea).

Peitä pohja kekseillä, kaada osa kreemistä päälle ja tasoita. Tee sitten näin uudelleen.

Laita jääkaappiin hyytymään vähintään 2h tai mielummin yön yli.

Ripottele päälle kaakaojauhetta ennen tarjoilua. Nam!

Ainesosat

Kahvi

Erityisruokavaliot

Liivatteeton

Kategoriat

ÄitienpäiväHelpot ja nopeatJuusto- ja hyydykekakutKahvikakutKevyet herkutKlassikotLeivoksetMakuja maailmaltaMuut juhlapöydän kakutMuuta makeaaSyntymäpäivätTäytteet

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_20181013_120229_400x400.jpgUgolinonSeikkailutKurpitsakuppikakkuja
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_8542_400x400.jpgUgolinonSeikkailutUgolinon Jouluinen Maitokreemikakku
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_8520_400x400.jpgUgolinonSeikkailutUgolinon Joulupiparellit
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_6289_400x400.jpgUgolinonSeikkailutEspresso-PlumCake
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_6393_400x400.jpgUgolinonSeikkailutTorta Mimosa
6
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21682_IMG_6251_400x400.jpgUgolinonSeikkailutLaskiaismarenkileivokset
6

Kommentit (2)

UgolinonSeikkailut
Kinuskileipomo UgolinonSeikkailut
3.4.2016 20:03

@mauskis Tämä on ainakin suvussa kulkenut resepti ja maistuukin hyvälle! Salaisuua on hyvä cognac. Joku käyttää rommia tai marsala viiniä mutta cognac on se aito! 🙂

Mauskis
3.4.2016 02:39

Voi ihanuus kun olen aina halunnut tehdä Tiramisun sillä aidolla ohjeella ja nyt sen löysin! Kiitos Ugoliino!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa