20.2.2016
Pohja:
2 dl perunahiutaleita
3 dl vettä
2 tl suolaa
200 g sulatettua voita
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 purkkia tonnikalaa
4 kananmunaa
4 dl ruokakermaa
suolaa ja tilliä maun mukaan
2-4 dl juustoraastetta
Sekoita pohjan ainekset keskenään. Painele taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Levittele tonnikala pohjan päälle. Sekoita kananmunat ja ruokakerma keskenään, mausta suolalla ja tillillä. Kaada seos pohjan ja tonnikalojen päälle. Ripottele päälle viimeiseksi juustoraaste.
Paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Ei ollenkaan tyhmä kysymys, vehnäjauhoja tulee , en vaan näköjään sitä muistanut kirjoittaa 😀 😀 Hyvä kun huomasit 🙂 nyt en yhtäkkiä muista paljonko tulee vaikka tätä tuhannesti on tehty mutta pitääpä tarkistaa kun kotiin pääsee.